Michael Bolton a cântat la Constanța în fața a peste o mie de fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai bine de o mie de oameni de toate vârstele, cei mai mulţi constănţeni, au participat aseară la concertul susţinut de celebrul artist american. „Ne-a adus aminte de clipele în care eram îndrăgostiţi până peste cap“ – au declarat la final spectatorii încântaţi de concertul magic.

Michael Bolton a urcat pe scena amplasată pe platoul de la Poarta 1 cu o întârziere de 15 minute faţă de ora programată – 21.00. Aplauzele au fost timide. Mai bine s-au auzit suspinele femeilor, încântate de apariţia vedetei.  În prima parte a spectacolului, publicul a fost destul de rigid şi a fredonat timid melodiile emoţionante. Cei mai mulţi păreau ţintuiţi pe scaune. „Vreau să faceţi zgomot“, le-a spus el spectatorilor.

Constanța: Mănuși de box bătute cu 7.500 cristale Swarovski

După câteva melodii, oamenii au început să se destindă. Îndrăgostiţii s-au îmbrăţişat, mămicile au dansat cu copiii în braţe, iar cei care s-au regăsit în melodiile artistului au avut lacrimi în ochi. „Îmi place în România. Oamenii de aici sunt calzi şi prietenoşi. Voi veni de câte ori mă veţi invita“, a spus Michael spectatorilor.

Melodii celebre

Cele mai aplaudate melodii au fost cele devenite în timp hituri. „Said I loved you but I lied“, „To love somebody“, „Hope it’s too late“, „That’s life“, dar şi „Time, love and tenderness“. Unul dintre momentele concertului a fost dedicat regretatului tenor Luciano Pavarotti, alături de care Bolton a cântat la concertul „Pavarotti and Friends“, în 1996. Aseară, Nessun Dorma, arie din actul final al Operei „Turandot“, de Puccini, i-a fost dedicată, iar publicul a aplaudat îndelung prestaţia lui Michael.

Constanța: Titlul de Miss Litoral a ajuns în Bacău

image

Emoţie la apogeu

Într-una din pauze, atmosfera a fost întreţinută de band-ul artistului. La mijlocul concertului, pe scenă a urcat saxofonistul danez Michael Lington, invitatul special al lui Michael Bolton. Publicul a tresăltat apoi la primele primele acorduri ale uneia dintre cele mai celebre melodii. Emoţia tuturor a atins apogeul când vedeta internaţională a apărut din mijlocul oamenilor. El a interpretat „When a man loves a woman“ din public. A urmat melodia „How can we be lovers“, dar şi „Murder my heart“, ultima dintre ele, care se regăseşte pe albumul One World, One Love, creată în colaborare cu Lady GaGa.

Aproape de final, Bolton a dispărut de pe scenă, dar a revenit în aplauzele publicului, de această dată cântând la o chitară electronică. A cântat melodia „Rock me all night long“. Şi-a prezentat prietenii din band şi a dat de înţeles că tot concertul a luat sfârşit. Nu a putut să plece înainte de a cânta „How am I supposed to live without you“, una dintre melodiile care l-a consacrat.

image

Organizare proastă

Dacă spectacolul oferit de Michael Bolton a fost extraordinar, organizarea a fost defectuoasă. Spaţiul din faţa scenei a fost împărţit în două zone – cea cu scaune, pentru care spectatorii au plătit 200 de lei pentru bilet, iar cealaltă zonă pentru spectatorii aflaţi în picioare. Mai mult de jumătate din scaune au rămas neocupate, aşa că organizatorii s-au văzut nevoiţi să permită accesul şi celorlalţi spectatori în faţa scenei pentru ca artistul să nu cânte în faţa a zeci de scaune goale. Aşa au apărut şi problemele. Nou-veniţii s-au postat în faţa scenei, iar cei de pe sceune aproape că nu mai vedeau nimic. Abia după intervenţia reprezentanţilor primăriei s-a făcut ordine.

Citiți mai multe în !

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite