Constanța: Titlul de Miss Litoral a ajuns în Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Mamaia, în cadrul Fashiontv Summer Festival a avut loc azi noapte concursul Miss Litoral. Pe scena de la Mamaia, au defilat 30 de tinere concurente, desemnate în urma unor preselecții ale caravanei FashionTv în toate orașele țării. 

Concursul a cuprins defilări în costume de baie și rochii de seară, maistru de ceremonii al evenimentului fiind actorul Eusebiu Ștefănescu, cel care a jucat în filmul „Miss Litoral“ același rol.

Constanța: Mănuși de box bătute cu 7.500 cristale Swarovski

Concurentele nu au avut ocazia să vorbească în fața publicului, să își prezinte talentele, ci doar au defilat. La final, au fost alese Miss pentru fiecare stațiune în parte, iar Miss Litoral a fost desemnată Oana Durubală, din Bacău.

Premiul i-a fost decernat de solistul Michael Boton, care a venit la Mamaia imediat după miezul nopții, la puțin timp după ce și-a încheiat concertul în Constanța. El a spus că fetele din România l-au făcut să-și piardă mințile. „Grea alegere“, a comentat acesta după defilarea concurentelor.

image

La rândul său, noua Miss Litoral a spus că a mai participat la multe concursuri de frumusețe. „Însă mi-am dorit acest titlu de Miss Litoral. Am avut emoții din cauza scenei, deoarece alunecă foarte tare, dar m-au ținut tocurile“, a spus tânăra imediat după ce a coborât de pe scenă.

Premiile ediției au fost consistente, însă cele mai tentante oferte au venit din partea FashionTV, care le va promova pe tinere în cadrul unor campanii în toată Europa.

Familia Mazăre, cu ochii după Miss

Nelipsiți de la evenimente mondene, primarul Constanței, alături de fratele său, Mihai Mazăre, s-au aflat în primul rând. Lângă ei s-a aflat și Răducu, asortat cu cei doi seniori: pantaloni albi și sacouri colorate. Au comentat tot timpul concursului, urmărind evoluția fiecărei concurente. 

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite