Laurenţiu Mironescu a socializat pe Facebook. Vezi aici ce a spus fostul secretar general al Internelor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abia revenit în Constanţa după ce a petrecut aproape o lună în arest, fostul secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor Laurenţiu Mironescu, a intrat pe contul său de socializare. Primele cuvinte adresate prietenilor sunt de o ironie amară.

„Ştiam eu de ce nu mi-am trecut poziţia de la MAI în profil...“, titrează Laurenţiu Mironescu pe contul său de Facebook, făcând referire la faptul că a fost destituit, la nici şase luni de la numirea într-o poziţie cheie a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Adriana Mironescu: „Procurorul a construit un caz pornind de la minciuni"


Laurenţiu Mironescu la ieşirea din arest: „Decizia de ieri mi-a dat încredere în justiţie"

image

El a fost demis la propunerea ministrului Traian Igaş, în urmă cu o lună, chiar în ziua în care mascaţii au descins în locuinţa sa, după ce procurorii DNA l-au învinuit de implicare în mafia din Portul Constanţa.

 
CLICK pe foto ca să vezi unde locuiește Mironescu

image
image

Mama lui Laurenţiu Mironescu, învinuit în dosarul „Containerul": „S-a făcut o mare nedreptate!"

Pe pagina sa de socializare Laurenţiu Mironescu apare ca fiind director al CERONAV. „Nu cred că este importantă poziţia sau locul de muncă, cât imaginea frumoasă pe care ai lăsat-o în conştiinta oamenilor care te-au înconjurat! Îţi suntem alături! Succes!“, este unul dintre mesajele postate de prietenii săi, drept răspuns.


CLICK pe foto ca să vezi poze de pe contul de Facebook al lui Mironescu

image
image

Laurenţiu Mironescu a revenit ieri la locuinţa sa din Eforie. El a fost eliberat din arest miercuri, la miezul nopţii, din decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Laurenţiu Mironescu: „După porturile gri suntem noi, care te facem pe tine..."

Adriana Mironescu: „Între soțul meu și Banias era dușmănie"

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite