Laurenţiu Mironescu: „După porturile gri suntem noi, care te facem pe tine...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul secretar general de la „Interne“ a publicat în numărul din ianuarie-februarie al revistei „Marea Noastră“ editorialul „Neînfricaţii“. El aminteşte un vers adaptat din repertoriul formației BUG Mafia în care descrie portul.

Mironescu spune că a simţit nevoia să scrie opinia din cauza deficitului de imagine pe care îl are în prezent Portul Constanţa.

Adriana Mironescu: „Între soțul meu și Banias era dușmănie“

Acuzat de trafic de influenţă, Laurenţiu Mironescu a fost anchetat de Direcţia Naţională Anticorupţie și arestat în cursul zilei de ieri. Fostul secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor este suspectat că, pentru sume cuprinse între 1.000 şi 7.000 de euro permitea, alături de Eugen Bogatu, fostul şef al Vămii şi Direcţiei Domenii Portuare, trecerea containerelor prin vamă, fără control.

Constanţa: Cine a acoperit afacerea Containerul?

Porturile gri

Fostul secretar general de la „Interne“ îşi continuă opinia comparând portul cu blocurile gri din repertoriul formaţiei hip-hop BUG Mafia: „După porturile gri suntem noi, care te facem pe tine. (...) Afirmaţia astfel pervertită, din păcate, este foarte valabilă în cazul porturilor noastre... Sunt şi gri, iar în spatele lor sunt unii care ne cam fac pe noi... ăilalţi“, a scris Mironescu.

Vezi şi Demnitarul Laurenţiu Mironescu a fost reţinut în dosarul „Containerul"

Citeşte mai multe în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite