Interlopii constănţeni se revoltă: fraţii Vasea ne incendiază maşinile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stila Sarafu, apropiat al grupării „Spaniolul“ și proprietarul mașinii de lux incendiate în această dimineață, a spus că dacă poliţiştii nu-i vor prinde pe făptaşi, va rezolva problema pe cont propriu.

„Este plecată din partea lui Mihăiţă Vasea şi a lui Victor Şerban. Ştiu şi o să se dovedească în câteva zile. Asta e meseria lor: ne incediază maşinile“, a declarat Stila Sarafu, proprietarul Porsche-ului Cayenne incendiat azi dimineaţă pe strada Unirii din Constanţa.

Porsche-ul interlopului constănţean Stila Sarafu a fost incendiat

Mașini de lux făcute scrum

Incidentul de azi dimineaţă nu este unul singular. „Nu e singura maşină căreia îi dau foc“, a spus Sarafu, referindu-se la gruparea adversă, „Fraţii“. „Au mai dat foc şi altora: două Audi A8, un Audi A6, două BMW-uri X5 şi unui Range Rover“, a afirmat el, arătând că adversarii lor recurg la aceste gesturi, atât din cauza proceselor pe care le au pe rol, cât şi din cauza reglărilor de conturi precedente dintre ei.

Optimism de interlop
Chiar dacă în cazurile precedente poliţiştii nu i-au putut identifica pe autori, Sarafu este de părere că în acest caz se va face dreptate. „Cred că de data asta vor fi prinşi. Nu au apucat să dea foc la toată maşina, doar la interior. Când am ţipat după el, incendiatorul, de disperare, a fugit şi a uitat jos ciocanul cu care a spart geamul şi chibritul“, a mai spus păgubitul.

Stila Sarafu a precizat că dacă problema maşinilor incendiate nu va fi rezolvată prin Poliţie se vor gândi la un mod de a o rezolva pe cont propriu.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite