UPDATE / Incendiu la hotelul lui Mazăre, în staţiunea Mamaia / DJ Pascal a fost martor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă spun că au fost anunţaţi că din mai multe camere ale hotelului Flora iese fum.

UPDATE ora 14.00 Pompierii au confirmat cauza incendiului de la etajul şase al hotelului Flora: scurtcircuit la instalaţia electrică.

Pe 3 mai, vila lui Nicuşor Constantinescu, unul dintre acţionarii de la hotelul Flora, a luat foc

UPDATE ora 13.00
Martor la incident a fost şi DJ Pascal, care este cazat la hotelul Flora pentru toată perioada sezonului estival. Are contracte cu diferite cluburi de pe litoral. „Nu a fost mare lucru: un scurtcircuit de la un televizor. Nimic de speriat. Focul a fost stins în câteva minute pentru că nu ardea cu flăcări“, a declarat DJ Pascal. El urmează să mixeze mâine seară în Crema Summer Club din Mamaia, iar sâmbătă în Clubul The Office din Mamaia.

UPDATE ora 12.35
În urmă cu doi ani, tot etajul şase al hotelului Flora a fost cuprins de flăcări. În luna aprilie 2008, o cameră goală de la etajul şase a fost cuprinsă de flăcări în urma unui scurtcircuit produs la frigiderul din cameră. Cauzele incendiului de astăzi nu au fost stabilite până la această oră.

image

Trei maşini de pompieri au ajuns la hotelul Flora. O cameră de la etajul şase în care erau cazaţi atleţi din lotul naţional, a fost distrusă. În momentul izbucnirii incendiului în cameră nu era nimeni. Faţada spre Cazino este distrusă.

Până în acest moment, nu au fost stabilite cauzele care au dus la producerea incendiului. Toţi turiştii cazaţi în unitatea hotelieră au fost evacuaţi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite