UPDATE / Incendiul de la casa lui Nicușor Constantinescu a fost stins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa personală a președintelui Consiului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a luat foc în urmă cu puțin timp.

UPDATE ora 17.00 La stingerea incendiului au ajutat şi membrii familiei preşedintelui CJC, dar şi câţiva  dintre angajații din Primăria Constanța, care au venit la fața locului pentru a-l sprijini pe Nicușor Constantinescu.

Sătul de jurnaliştii curioşi care se aflau la faţa locului, tatăl preşedintelui Constantinescu a „scăpat“  din mână furtunul pe care-l manevra exact pe cameramanii şi reporterii din zonă, stropindu-i ca să plece mai repede de lângă imobil.

Unui pompier i s-a făcut rău

Acesta nu a fost singurul incident de la stingerea incendiului din strada Mihai Eminescu. Din cauza fumului, unui pompier i s-a făcut rău. Bărbatul a fost dus imediat la ambulanţă, unde i s-a aplicat o mască cu oxigen până când şi-a revenit.

Intrarea în vilă a fost blocată de mai multe mașini de intervenție şi de gărzi de corp de la Zip Escort şi Conpress Holding, pentru a obstrucționa vederea în curte.

Până acum nu s-a făcut o evaluare a pagubelor şi nici nu au fost stabilite cauzele incendiului. Casa, aflată pe strada Mihai Eminescu, poartă numele de Villa Smaranda și la ora actuală este flancată de mașini de pompieri, ambulanțe și echipaje SMURD.

Foarte mulți angajați de la Primăria Constanța au venit la fața locului pentru a-l sprijini pe Nicușor Constantinescu. Acesta se află în vilă, păzit de bodyguard.

VIDEO Flăcări de zeci de metri, la service-ul Autorolla

Din cauza fumului, unui pompier i s-a făcut rău. Însă, se pare că focul nu este foarte violent. Intrarea în vilă a fost rapid blocată de mașini de intervenție, pentru a obstrucționa vederea în curte.

Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit de la centrala termică a vilei.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite