Constanţa: Revelion în plină vară, în Vama Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecăreţii au dansat toată noaptea la Baza Sportivă din Vama Veche. Ritmurile tradiţionale ţigăneşti şi muzica electronică s-au îmbinat în recitalul trupei „Shukar Collective“.

Dopurile sticlelor de şampanie au pocnit la miezul nopţii, iar petrecăreţii au cântat tradiţionalul „Mulţi ani trăiască!“. Participanţii la ineditul Revelion s-au stropit cu licoarea spumantă, s-au îmbrățișat, s-au felicitat ca în noaptea festivă dintre ani şi au dansat până dimineaţa pe ritmurile lăutarilor electro de la Shukar Collective.

Ca pre vremuri, miezul nopţii a fost marcat printr-o cuvântare a lui Nicolae Ceauşescu, înregistrată pe un suport audio, în care fostul dictator le ura oamenilor muncii un călduros „La mulți ani“ și „Împlinirea «tutulor» dorințelor“.

„Ne-am distrat de minune. Mi-am dorit întotdeauna să sărbătoresc Revelionul pe nisip, ca la Tropice. Miezul nopţii ne-a prins cu picioarele în nisip, apoi am mers să facem și o baie în mare“, a afirmat entuziasmat Mihai (27 de ani), unul dintre petrecăreţii de la DemiRevelionul Kamikaze, organizat la Baza Sportivă din Vama Veche.

Printre participanții la inedita petrecere s-a numărat și Dorotheea Petre, actrița  din Constanța premiată cu distincția „Un certain regard“ la Festivalul de la Cannes din 2006,  pentru rolul Eva Matei, din filmul „Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii“, al lui Cătălin Mitulescu.

Constanţa: Ultimul weekend de vară. Vezi ce vedete vin pe litoral

Rock stropit cu mult alcool la festivalul Stufstock din Vama Veche

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite