În Costineşti se poartă „Tricoul cu Burtă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii de pe litoral apreciază mesajele amuzante inscripţionate pe tricouri. Imprimeurile haioase sunt suvenirul ideal pentru cei cu simţul umorului. În Costineşti există un mic magazin specializat în acest gen de îmbrăcăminte, realizată de Ugly Fashion.

Preţurile tricourilor variază între 18 şi 25 de lei. Cumpărătorii pot alege din câteva zeci de mesaje amuzante.

Liviu Leseiu (17 ani) este elev în Caracal şi a observat întâmplător magazinul cu tricouri. „Vreau să plec acasă cu un suvenir. Tricourile mi-au atras atenţia imediat, în special acesta care spune <<Duc o viaţă de câine: mănânc, dorm şi mă scarpin pe burtă>>“, spune tânărul.

Daniel Floarea (18 ani) a decis să îşi cumpere un tricou cu mesajul „O singură iubită nu este suficientă“. „Preţul tricoului mi se pare OK. Sper numai să reziste la spălat pentru că am mai avut neplăceri“, spune tânărul.

Cei doi vânzători, Marian Ion şi Iulian Banu, prezintă ca garanţie a calităţii propriile lor tricouri. „Pe al meu îl port aproape zilnic de când am venit aici. L-am spălat de 20 de ori şi nu s-a şters. Cred că o să se distrugă tricoul şi mesajul tot va rămâne“, spune Marian.

„Lord of the şpriț“

Patronul magazinului povesteşte cum i-a venit ideea de a vinde tricourile inscripţionate în 1994. „Era o dorinţă de-a mea din copilărie să am un tricou personalizat. L-am făcut pe primul şi în timp s-a creat nişa asta cu mesajele amuzante“, spune comerciantul.

La Eforie și Costinești, cea mai ieftină vacanță

Mai mulți turiști decât poate Costineștiul duce

Cu toate că nu mai vinde câte 200 de tricouri pe zi ca în anii trecuţi patronul continuă să reîmprospăteze mesajele de pe tricouri. „Anul acesta campion este «Lord of the şpriţ», dar cred că cel mai bine vândut tricou din toate timpurile este «Tricoul cu burt㻓, susţine patronul.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite