Iată cele mai mari medii de admitere la liceele din judeţul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată terminate examenele şi afişate rezultatele finale la Evaluarea Naţională, urmează etapa repartizării pe licee. Până mâine, inclusiv, cei 4.552 de elevi din judeţul Constanţa care s-au înscris la Evaluarea Naţională mai pot completa opţiunile în fişele de înscriere pentru admiterea la liceu.

În funcţie de notele pe care le-au obţinut la Evaluarea Naţională,  elevii pot afla ce şanse au să intre la liceul pentru care au optat, date fiind ultimele medii de admitere de anul trecut.

CLICK AICI pentru vedea mediile de la Admiterea 2010 în liceele din judeţul Constanţa!

Dintre elevii înscrişi, 4.507 au fost prezenţi la proba de Limba şi Literatura Română, iar 4.504 la proba de Matematică.

Metoda de calcul

Admiterea în licee se face fără examen, pe baza mediei de admitere. Pentru absolvenţii de gimnaziu, promoţia 2011, media de admitere este media ponderată între cea de la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 50%) şi media generală de absolvire a claselor V - VIII (cu o pondere de 50%).

S-au afişat rezultatele finale ale Evaluării Naţionale

„Media de admitere se calculează, indiferent dacă media generală la tezele cu subiect unic sau media generală la evaluarea naţională din clasa a VIII-a sunt inferioare notei cinci. Media  generală la tezele cu subiect unic / media la evaluarea naţională şi media de admitere se calculează cu două zecimale, fără rotunjire“, a explicat inspector general Aliss Andreescu.

Constanţa: Ea este eleva de "nota 20" la Evaluarea Naţională

Află din  documentele pe care trebuie să le conţină dosarul de înscriere la liceu!

Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite