Pompierii, chemaţi din nou să intervină la hotelul Rex din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a doua oară în 24 de ore pompierii au fost chemați la hotelul Rex din stațiunea Mamaia. Surse din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au spus că un al doilea incendiu a izbucnit la mansarda hotelului.

Update ora 22.15: Cel care a sunat la 112, alertând pompierii, a fost unul dintre paznicii hotelului care s-a panicat când a simțit miros de fum la unul dintre etajele superioare ale clădirii.



Din fericire, de această dată, flăcările nu s-au extins. Pompierii au acționat în interiorul hotelului cu apă și spumă. Reprezentanții Rex au refuzat să dea vreo declarație.


image
image

Update ora 21.45: Intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră. Specialiștii au spus că focarul incendiului din această seară a fost o grindă uscată și că s-au temut ca nu cumva flăcările să nu se propage, așa cum s-a întâmplat azi de dimineață.



Pagubele cauzate de cele două incendii nu au fost încă evaluate.

image

Apelul prin 112 a fost dat în jurul orei 21.00. Incediul a izbucnit la mansarda hotelului, la fel ca și cel de azi dimineață, de la ora 2.00. Trei autospeciale ale ISJU se află la fața locului încercând să stingă focul.


image

Reamintim că primul incendiu a izbucnit azi - dimineață la ora 2.00, cel mai probabil din cauza unui scurt-circuit electric. Pompierii au reușit să-l lichideze în jurul orei 7.00 

A ars acoperişul hotelului vedetelor din Mamaia/Au fost afectate 35 de camere

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite