A ars acoperişul hotelului vedetelor din Mamaia/Au fost afectate 35 de camere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri incendiul a afectat şi cele 35 de camere situate la ultimul etaj al hotelului Rex. Flăcările au distrus mai multe bunuri aflate în respectivele camere. În mare parte, este vorba despre aparatură electronică şi piese de mobilier.

UPDATE 21.00 Focul s-a reaprins.

UPDATE ora 10.50: Pompierii s-au luptat mai bine de cinci ore pentru a stinge incendiul care a cuprins acoperişul hotelului vedetelor din staţiunea Mamaia. Focul a mistuit 500 de metri pătraţi din acoperişul unităţii. Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au declarat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit al unui conductor electric izolat necorespunzător. Angajaţii unităţii turistice au refuzat să facă declaraţii cu privire la incendiu. 

image

UPDATE ora 10.15: În momentul producerii incendiului nicio cameră din incinta Hotelului Rex nu era ocupată, unitatea fiind închisă.

Focul a fost atât de violent încât a fost nevoie de o mobilizare impresionantă de forţe. La faţa locului au ajuns cinci autospeciale cu apă, două maşini cu scări, o descarcerare şi un echipaj SMURD care să intervină pentru stingerea flăcărilor care au cuprins întreg acoperişul şi podul hotelului Rex, de cinci stele. Pompierii s-au luptat cu flăcările până spre dimineaţă. Şi acum, la hotel a rămas un echipaj de pompieri pentru supraveghere.

Reprezentanţii ISU Dobrogea spun că nu a fost determinată cauza care a stat la baza declanşării incendiului, dar cel mai probabil ar fi vorba despre un scurtcircuit electric. Valoarea pagubelor nu a fost stabilită.

image

Grand Hotel Rex este cunoscut ca unul dintre cele cinci unităţi de cazare de cinci stele de pe litoralul românsc, unde pe timpul verii vin cele mai cunoscute vedete. Vara trecută, hotelul Rex a găzduit evenimente de modă, realizate de Cătălin Botezatu. Tot aici a fost cazat şi Michael Bolton şi este unitatea de cazare favorită a soţilor Monica şi Irinel Columbeanu. Familia Adamescu a cumpărat în anul 2006 hotelul Rex de la omul de afaceri Viorel Păunescu, în schimbul a 10 milioane de euro.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite