Haute couture: tocuri înalte de 37 cm, pe scena de la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supranumit și arhitectul de pantofi, designerul Mihai Albu a șocat azi-noapte publicul de la Fashiontv Summer Festival Mamaia cu o colecție „zgârie nori“.

Constanța: Mănuși de box bătute cu 7.500 de cristale Swarovski

Constanța: Titlul de Miss Litoral a ajuns în Bacău

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image

„Mega structuri“ se numește noua colecție 2010 - 2011 a lui Mihai Albu, prezentată pe scena de la Mamaia. Pe o muzică electrizantă, manechinele au defilat în rochii avangardiste, punând în valoare pantofii inediți. În afară de înălţimea şocantă, pantofii au tot felul de efecte speciale, iar aspectul diferă în funcţie de unghiul de vedere. Designerul folosește piele, pe care încrustează bijuterii, pene şi oglinzi. Totodată, a fost un exercițiu de echilibristică pentru temerarele manechine, care au pășit cu grijă pe podium.

image

Vedeta colecției este o pereche de pantofi cu tocuri ce au înălțimea de 37 cm. „Noile mele creații au fost gândite pentru a oferi cât mai multe efecte optice. Indiferent din ce unghi îi privești, trebuie să îți ofere o nouă perspectivă. În general, astfel de pantofi sunt creați pentru femeile cu picior mic“, a spus creatorul Mihai Albu, după ce a coborât de pe podium.

Pantofii lui Mihai Albu valorează între 200 şi 400 de euro, însă noua colecție este folosită pentru prezentări şi la expoziţii.

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite