Constanţa: Hagi s-a destăinuit după plecarea de la Galata: „Sunt dezamăgit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi este aşteptat la Constanţa cât mai curând, pentru a-şi continua proiectul de suflet – Academia de fotbal care-i poartă numele.

Paul Peniu, directorul Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi“ a spus că a discutat ieri cu Hagi, când încă se afla în Turcia, la scurt timp după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea Galatasaray. „Are moralul bun, însă este dezamăgit. Este normal să simtă aşa din moment ce el a vrut să dea tot ce este mai bun“, a afirmat Peniu.

Constanţa: Academia Gheorghe Hagi va juca în nocturnă

Gheorghe Hagi îşi va lua o scurtă vacanţă, după care se va ocupa de academie. „De altfel, el a fost întotdeauna lângă noi, era la zi cu tot ceea ce se întâmpla la noi. Îi spuneam care este programul echipei, care jucători sunt accidentaţi“, povesteşte directorul Academiei.

Juniorii au şters din ruşinea echipei lui Lucescu

Echipa de juniori a României, la care au fost cooptaţi cinci jucători de la Academiei, dintre care patru au fost titulari, a obţinut ieri o victorie împortantă împotriva Rusiei în competiţia de calificare la Campionatul mondial de juniori, învingând cu scorul de 2 – 1. „Ne mândrim măcar cu juniorii, dacă seniorii nu s-au calificat“, a spus Paul Peniu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite