Constanţa: Academia Gheorghe Hagi va juca în nocturnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută s–au montat primii stâlpi de iluminat la terenurile de fotbal din cadrul Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi”, ce se va construi în localitatea constănţeană Ovidiu, la câţiva kilometri de Constanţa.

Gheorghe Hagi a ales pentru academie stâlpi de categoria a doua, al căror nivel de iluminare şi fundaţie nu vor permite omologarea stadioanelor de către forurile internaţionale.

„Pe aceste terenuri se vor putea desfăşura doar antrenamente şi meciuri interne, nu însă şi internaţionale”, explică Mihai Lifu, director de execuţie la firma Luxten, cea care se ocupă de iluminatul stadioanelor unde se antrenează copiii talentaţi din cadrul şcolii de fotbal directorul de execuţie.

Stâlpii importaţi din Turcia au fost asamblaţi la faţa locului. Fiecare stâlp dispune de proiectoare de la 400 de waţi până la 2.000 de waţi.

Academia nu vrea să dezvăluie costurile nocturnei. Ciprian Mihai, PR-ul şcolii de fotbal, a precizat că întreaga investiţie a academiei se ridică la suma de 11 milioane de euro.

Citiţi mai multe în !

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite