Grigore Cartianu, asaltat de turiştii din staţiunea Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicistul se află astăzi în Neptun, unde stă la dispoziţia publicului, pentru autografe şi discuţii. Mâine, publicistul se va afla la Tulcea.

Cititorii au fost placut surprinşi să-l vadă pe cunoscutul publicist, să cumpere cartea sau măcar să ceară o părere şi un autoograf.

„Astăzi, la Neptun a fost ziua ardelenilor. Cei mai mulţi cumpărători de carte au fost din Bihor, Cluj, Braşov, Bistriţa şi Maramureş“, a declarat Grigore Cartianu.
Ziaristul s-a declarat încântat de interesul manifestat de turiştii care au vrut să afle adevăul despre Revoluţie, despre Ceauşescu şi despre crimele oribile din decembrie 1989.

Grigore Cartianu aduce „Sfârşitul Ceauşeştilor“ pe litoral

„Oamenii sunt interesaţi de adevăr chiar şi în concediu“, a constatat Cartianu. „M-am bucurat să văd că printre cumpătorii cărţii se numără oameni cu atribuţii importante în administraţia publică locală şi centrală, dar şi persoane active din mediul de afaceri“, a mai spus ziaristul.

În concluzie, cititorii unei asemenea cărţi sunt oameni dinamici, de foarte bună calitate. „M-am oprit pentru că l-am văzut pe domnul Cartianu şi mă bucur că am reuşit să-i cumpăr cartea şi, mai ales, să obţin un autograf“, spune Gheorghe Negoiescu (45 de ani), un turist din Sibiu.

Bărbatul este sigur de faptul că din paginile cărţii „Sfârşitul Ceauşeştilor. Să mori împuşcat ca un animal sălbatic“ va afla adevărul despre evenimentele din 19-20 decembrie 1989.

„Îmi amintesc că în acele zile dădeam cu pietre în sediul Poliţiei, iar Armata ne încuraja. Ca o coincidenţă, fetiţa mea s-a născut în ziua 22 decembrie 1989“, povesteşte turistul. Grigore Cartianu va fi pe faleza din staţiunea Neptun toată ziua, pentru sesiunea de autografe dedicată citiorilor.

Mâine, publicistul se va afla la Tulcea, unde va însoți caravana „Adevărul“ ce va poposi pe faleza din Piața Civică.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite