UPDATE Deli-Iorga s-a întâlnit cu Bogdan Mitu cu o zi înaintea comiterii crimelor de la Cernavodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi s-a judecat recursul lui Giani Deli-Iorga, cel acuzat că i-a ucis pe soţii Elena şi Petre Garoafă din Cernavodă. Aurica Grigorescu, avocata lui Deli-Iorga, a spus că Giani şi Bogdan Mitu au vorbit la telefon în ziua de 2 ianuarie şi că s-au şi întâlnit la Cernavodă, aşa cum reiese din lista de convorbiri telefonice.

UPDATE Giani deli-Iorga a fost adus încătuşat în sala de judecată. El a spus „bună ziua“ şi a aşteptat să îi fie date jos cătuşele. Bărbatul acuzat că i-a ucis cu sânge rece pe soţii Garoafă din Cernavodă a ascultat pledoaria apărătoarei sale, iar la sfârşitul şedinţei de judecată le-a spus judecătorilor că regretă faptele comise, dar vrea să fie judecat în stare de libertate. Magistraţii au respins recursul său, astfel că Deli-Iorga va rămâne în arest.

Bogdan Mitu l-a contactat insistent la telefon pe Giani Deli-Iorga în ziua de 2 ianuarie, la intervale de 5 minute, susţine Aurica Grigoraş.

Constanţa: Giani Deli Iorga este adus în faţa judecătorilor

Ea a mai spus că cei doi s-au întâlnit la Cernavodă şi că au stat de vorbă aproximativ 5 minute. „În aceeaşi zi, Mitu a sunat-o pe soţia lui, care era în Feteşti. Potrivit celulei (n.r. locul de unde a sunat), Bogdan Mitu se afla în Cernavodă cu o zi înainte de comiterea crimelor", a explicat Grigoraş, apărătoarea lui Deli-Iorga.

Constanţa: Experţii tind să creadă în nevinovăţia lui Giani Deli-Iorga

Declaraţiile avocatei coincid cu declaraţiile mamei lui Deli-Iorga, care a spus că în seara dinaintea crimelor, fiul ei primea beep-uri insistent.

Giani Deli-Iorga a fost supus unor analize medicale complexe

Reamintim că Bogdan Mitu şi-a ucis soţia, pe Gabriela, în ziua de 3 ianuarie şi câteva ore mai târziu Deli-Iorga îi omora pe părinţii Gabrielei, Elena şi Petre Garoafă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite