GALERIE FOTO A început „debarcarea“ pe litoral pentru distracția de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unele hoteluri din Mamaia au deja parcările pline. În această după-amiază, tinerii s-au cazat şi apoi au făcut planul de bătaie. Cap de listă – cluburile ce se vor deschide la noapte. În topul preferinţelor este Bamboo, acolo unde merg şi vedetele.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO CU SOSIREA TURIȘTILOR PE LITORAL

După-amiază a fost înnorat, aşa că, după ce s-au cazat, turiştii s-au stabilit fie în restaurantele hotelurilor, fie la terasele acoperite, din zona Cazino, care au şi sisteme de încălzire. Nu au fost deranjaţi nici de faptul că la unele terase şi magazine muncitorii făceau ultimele pregătiri.

Tinerii ieşeni fac noapte albă în trenul către mare de 1 Mai

Distracție în cluburi

„Ce dacă plouă, găsim alte soluţii! Mergem în cluburi, că acolo e distracţie!“, spun Daniela Măgureanu (24 de ani) şi Mihaela Dincă (23 de ani), din Bucureşti. „Mergem în club, în Bamboo! Era frumos să apară şi soarele, să stăm pe plajă“, adaugă Daniel (30 de ani). Cei mai mulţi turişti s-au plimbat vineri după-amiază pe faleza din zona Cazino şi au făcut fotografii lângă fântâna arteziană. Puţini s-au încumetat să intre pe plajă, fiindcă nisipul era afânat, dar umed. În unele zone, operatorii de plaje au instalat şi umbreluţe.

Unele hoteluri din Mamaia au toate camerele ocupate. „La noi, gradul de ocupare este de 100%. Turiştii au plătit 120 de lei pentru închirierea unei camere duble, cu mic-dejun inclus“, a declarat Liliana Scarlat, directorul unui hotel de 3 stele din Mamaia. Nici unităţile de cazare de 4 şi 5 stele nu mai au camere libere.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO CU SOSIREA TURIȘTILOR PE LITORAL

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite