Fotoreporter „Adevărul de Seară“ Constanţa atacat cu un cuţit de un taximetrist! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul din imagine este taximetristul agresor
Bărbatul din imagine este taximetristul agresor

Caz şocant de agresiune în trafic petrecut azi-dimineaţă în zona Autogării din Tomis 3: fotoreporterul „Adevărul de Seară“ Constanţa a fost la un pas de a fi lovit cu un cuţit de un taximetrist nervos.

Incidentul s-a produs în jurul orei 9.45 într-o zonă centrală a Constanţei, sub ochii câtorva martori care însă nu au intervenit. „Parcasem maşina pentru câteva minute. Mi-a reproşat că nu a putut să întoarcă din cauza mea. A început să mă înjure apoi văzând că nu reacţionez s-a enervat şi a scos un cuţit din portieră cu care a venit spre mine. A încercat să mă lovească de două ori, dar m-am ferit. M-am tras în spate. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva“, a povestit Florin Gheorghe.

Imediat după incident, taximteristul s-a urcat în maşină şi a continuat să îl ameninţe pe fotoreporter, în momentul în care a conştientizat că i se fac poze. „Dacă mă dai la ziar am să te caut şi în gaură de şarpe“, i-a pus în vedere şoferul, înainte să plece de pe loc.

Agresorul este un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani şi se afla la volanul unei Dacii cu numărul de înmatriculare CT 07 CMD. Maşina aparţine firmei Central Taxi. Individul este căutat la această oră de poliţişti.

Update: Agresorul a fost descoperit la două ore de la incident de poliţiştii Secţiei 2. În maşina lui Neculaie Constantin (61 de ani) poliţiştii au găsit două cuţite de bucătărie: unul în portieră şi unul în portbagaj. El nu a recunoscut că l-a agresat pe jurnalist chiar dacă, împotriva sa a fost depusă plângere penală. 

„Bărbatul a fost audiat şi va fi cercetat pentru ameninţare şi port ilegal de arme“, a declarat comisarul şef Adrian Rapotan, adjunctul inspectorului şef al IPJ Constanţa. 

Citeşte şi:

Bodyguardul primarului Timişoarei a agresat un cameraman

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite