Bodyguardul primarului Gheorghe Ciuhandu a agresat un cameraman de la Realitatea TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Gheorghe Ciuhandu, locul doi în topul salarilor de primari
Primarul Gheorghe Ciuhandu, locul doi în topul salarilor de primari

Conferinţa de presă săptămânală de la PNŢCD Timiş s-a finalizat cu un incident nefericit. Şoferul primarului, care este şi bodyguardul său, a agresat un cameraman care a filmat maşina primăriei parcată neregulamentar.

Incidentul s-a petrecut chiar în faţa sediului PNŢCD Timiş, acolo unde Vasile Paraschiv, omul în mâna căruia primarul îşi încredinţează viaţa, a agresat un cameraman de la Realitatea TV. Jurnalistul a surpsins maşina parcată ilegal de Vasile Paraschiv, iar de aici a pornit incidentul. „Când filmam, îmi spunea să am grijă să nu mă împiedic, să nu scap camera. Când am terminat de filmat maşina l-am întrebat dacă are vreo problemă. A venit spre mine şi a lovit camera. M-a lovit peste faţă şi a început să tragă de mine. Incidentul a fost văzut şi de oamenii care treceau pe stradă şi care au început să strige să mă mă lase în pace”, a declarat, pentru pressalert.ro, jurnalistul Silviu Chereş.



CLICK PE POZĂ pentru a vedea VIDEO


Imediat după incident, imaginile i-au fost prezentate primarului Gheorghe Ciuhandu. „E la limita decenţei. O să îl întreb ce s-a întâmplaz pentru că de multe ori se întâmplă să fie şi provocări”, a declarat primarul pentru Realitatea TV. Potrivit sursei citate, primarul l-a mai îndrumat pe jurnalist să depună o plângere la Poliţie şi la primărie.

Vasile Paraschiv
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite