Rudele unui motociclist mort s-au încăierat cu jandarmii pentru cadavru VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii azi noapte între jandarmii constănţeni şi familia motociclistului mort în accidentul de pe Aurel Vlaicu. Rudele tânărului s-au luptat cu oamenii legii ca să ia mortul acasă, fără să îi mai lase pe anchetatori să mai facă necropsia.

Accidentul s-a produs la ora 21.00 pe bulevardul Aurel Vlaicu.Marian Claudiu Alexandru (16 ani) a murit pe loc după ce a intrat în plin în maşina lui Gigel Trifu (45 de ani), care nu i-a acordat prioritate. Miron Gabriel Trifu (9 ani), fiul şoferului este de asemnea grav rănit pentru că în urma impactului a fost proiectat prin parbriz.

Accident groaznic în Constanţa: un motociclist a murit după ce a intrat cu viteză într-un autoturism


Motociclistul nu avea carnet de conducere. La locul accidentului s-au adunat imediat rudele sale, care au încercat să-l linşeze pe şofer. În final, familia a adus o dubă, în care intenţionau să ia trupul defunctului ca să-l ducă acasă şi să-l îngroape după tradiţia musulmană.

Poliţiştii au chemat în ajutor jandarmii din cauză că, în conformitate cu legea, trupul trebuia dus la necropsie pentru a se stabili cauza morţii. Au urmat scene horor: jandarmii s-au luptat cu membrii familiei pentru trupul mortului şi au avut câştig de cauză după ce au folosit spray-urile paralizante.
Cadavrul motociclistului a fost dus la Morga Cimitirului Central. Pentru că rudele nu au renunţat la intenţia lor de a-şi lua mortul acasă şi au escaladat gardurile cimitirului, incinta a fost păzită toată noaptea de jandarmi.

În memoria lui, prietnii au postat un filmuleţ în care au inserat poze ce îl înfăţişează chiar pe motocicleta pe care şi-a găsit sfârşitul.
Şoferul Gigel Trifu este cercetat pentru ucidere din culpă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite