AUDIO „Eşti un dobitoc pentru că nu m-ai votat şi a doua oară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul bucureștean Mircea Victor Daniel Chitic (33 de ani) a declarat pentru „Adevărul de Seară“ Constanța cum s-a petrecut conflictul său cu președintele Traian Băsescu, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Băsescu i-a tras soţului meu un dos de palmă peste gură“ / Reacţia preşedinţiei: Nu a existat niciun contact fizic între cele două persoane

Avocatul Chitic se gândeşte să depună plângere împotriva lui Băsescu

image

Pornind de la ultimele scandaluri din România, Eugen Chelemen se întreabă: "Să fie săltat şi Băsescu?"

„Mă plimbam pe aleea dintre restaurantul Cireşica şi vila Uniunii Scriitorilor cu soţia mea. Preşedintele ieşea de la Cireşica în acel moment. A luat-o prin dreapta maşinii, a deschis portiera pentru a intra soţia, după care a trecut prin spatele maşinii şi a deschis uşa, să intre. L-am văzut şi i-am strigat «Să-ţi fie ruşine!”». Preşedintele a ripostat şi mi-a zis «De ce să îmi fie ruşine, dobitocule?» Eu i-am răspuns: «Pentru ce aţi făcut cu ţara asta». În acel moment, preşedintele a strigat la mine: «Eşti un dobitoc!», iar eu i-am răspuns «Da, sunt un dobitoc că te-am votat prima oară». Replica lui a fost: «Eşti un dobitoc pentru că nu m-ai votat şi a doua oar㻓, a relatat Mircea Victor Daniel Chitic.

Daniel Chitic, avocatul care susţine că a fost lovit de preşedinte. Sursa: Antena 3


Bărbatul spune că preşedintele s-a îndreptat atunci către el. „S-a uitat fix în ochii mei, iar apoi mi-a dat un dos de palmă fix în gură. S-a întors la maşină şi a plecat imediat. Doi SPP-işti au venit imediat către mine, m-au imobilizat de mâini şi de picioare. Şi-au făcut meseria şi au plecat civilizat“, a mai povestit avocatul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite