EXCLUSIV Rănit în răfuiala armată cu interlopii din Eforie: „Puteau să mă omoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martorii şi una dintre victimele scandalului de miercuri, petrecut în Eforie Nord din cauza unul banal incident în trafic, au povestit în exclusivitate pentru „Adevărul“ cum i-au atacat infractorii din oraş. Oamenii spun că dacă agresorul Boancătă nu ar fi fost împuşcat, ar fi sfârşit prin a ucide pe cineva.

Redin Memiş (27 de ani), dispecerul firmei „Metropolitan“ a fost bătut cu bestialitate pentru că a încercat să-şi apere colegul, atacat de scandalagiii din Eforie Nord. El a fost lăsat inconştient, într-o baltă de sânge, după ce a fost lovit cu un pietroi în cap. Ca să-şi salveze viaţa, s-a ascuns în depozitul unui magazin. 

Click pe poze pentru a vedea imagini de la locul răfuielii!

Un singur agresor dintre cei implicaţi în incidentul de marţi după-amiaza din Eforie Nord a fost arestat. Valentin  Popa (33 de ani) din Eforie Nord este învinuit de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de lovire sau alte violenţe. Cel de-al doilea făptaş, Nicolae - Sorin Boancătă (35 de ani) nu a putut fi arestat întrucât este internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a fost împuşcat de un martor, care încerca să aplaneze conflictul.

Şofer împuşcat în trafic în Eforie. Trupele speciale ale Poliţiei descind în staţiune

Incidentul s-a produs în staţia de autobuz din Eforie Nord. „Veneam din Costineşti, oprisem în staţie, în maşină se aflau 13 persoane. Am auzit o bubuitură“, povesteşte Florin Toma (30 de ani), şoferul firmei Metropolitan. A coborât din autocar şi l-a văzut pe Boancătă, la volanul unui BMW roşu, care îi lovise autocarul lateral, după ce dăduse cu spatele. „I-am zis să ne înţelegem amiabil. S-a urcat în maşină şi a dat cu spatele şi a lovit autovehiculul din nou. Îmi tot spunea: «Vezi că nu are nimic maşina?»“, povesteşte Toma.

La un pas de moarte

Scandalul a luat amploare când dispecerul firmei, Redin Memiş (27 de ani), aflat pe trotuar, a intervenit, întrebându-şi colegul ce s-a întâmplat şi dacă are nevoie de ajutor. „Atât am apucat să întreb. M-a lovit imediat, am luat-o la fugă, dar a venit şi pasagerul din BMW. În câteva minute erau cred că opt persoane care mă loveau cu pumnii şi cu picioarele. Veneau de la tarabele din zonă, de peste tot. Cred că erau vreo opt. M-au doborât la pământ, mi-au dat cu spray paralizant. Puteau să mă omoare“, a spus Memiş.

Răfuială în trafic la Eforie, cu pistoale şi cuţite


Tânărul a apucat să fugă când un turist de pe stradă a intervenit. Nicuşor Bobolocu, angajat al Penitenciarului Craiova, le-a cerut scandalagiilor să se oprească. „Au sărit atunci pe el. Boancătă l-a alergat, l-a prins, l-a lovit. Omul căzuse. Le-a spus să se oprească că are pistol. Mai rău l-au lovit. Atunci a tras cu pistolul. Dacă nu trăgea, îl omorau“, povesteşte Memiş.

Citiţi declaraţii exclusive şi şocante în   de astăzi!

image
Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite