Răfuială în trafic la Eforie, cu pistoale şi cuţite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pornind de la o tamponare minoră, pasagerul dintr-un BMW a fost împuşcat de un turist care a vrut să aplaneze scandalul stradal. Şoferul BMW-ului lovise uşor un autocar cu turişti, iar pasagerul său a scos cuţitul la celălalt şofer.

Incidentul s-a produs marţi, în jurul orei 17.00, în centrul staţiunii Eforie Nord, în faţa restaurantului „Berlin“. Un localnic cu un BMW TX 1266KX, care îşi parcase autoturismul în apropierea unei staţii de autobuz, a dat cu spatele să iasă din parcare. În acel moment a lovit uşor un autocar în care se aflau pasageri. Nervos, şoferul, dar şi pasagerul din dreapta, aflat în stare de ebrietate, au ieşit din maşină şi l-au ameninţat pe şoferul autocarului.

Click aici pentru galerie foto

image

„Mai mulţi pasageri şi cetăţeni martori ai scenei au luat apărarea şoferului autocarului. Printre ei s-a numărat un cetăţean care se afla pe trotuar, împreună cu soţia şi fiica“, a declarat comisarul-şef Adrian Rapotan, primul adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, care a coordonat ancheta în acest caz.

Între participanţi a izbucnit o altercaţie. Pasagerul din BMW a scos un cuţit din maşină cu care i-a ameninţat atât pe pasageri, cât şi pe trecători. Conflictul a fost văzut de angajaţii unui salon de înfrumuseţare din zonă, care au asistat îngroziţi la întreaga scenă. „S-au alergat pe aici cu cuţitele, au tras cu pistoalele. La scandal au participat vreo şapte indivizi. Au aplicat legea junglei“, a declarat una dintre angajate.

Focuri de armă

Conflictul dintre pasagerii autocarului pe de-o parte şi şoferul de BMW şi pasagerul său pe de altă parte a luat amploare, moment în care unul dintre trecători a intervenit. „Bărbatul i-a avertizat pe cei cu sabia să se potolească pentru că va anunţa Poliţia, are un pistol şi îl va folosi“, a mai afirmat comisarul-şef Rapotan.

Pentru că scandalagii nu s-au potolit, bărbatul a tras două focuri de armă în aer şi încă trei spre individul beat, care ameninţa cu sabia. Gloanţele de cauciuc l-au lovit în picior.

Citeşte mai multe în de astăzi!

Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite