Dramă: Băiatul de bani gata s-a sinucis din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajul sinucigaşului către iubita sa este singurul indiciu al gestului său
Mesajul sinucigaşului către iubita sa este singurul indiciu al gestului său

Prietenii lui Robert Gabriel Silcău (18 ani), care s-a spânzurat ieri dimineaţă în apartamentul său din cartierul constănţean, îşi plâng amicul pe un cont de socializare. Zeci de tineri sunt aşteptaţi diseară la priveghiul sinucigaşului.

Robert Gabriel Silcău a fost găsit mort, ieri dimineaţă, de către unchiul său, Damian Şerban, cunoscut om de afaceri din Constanţa. „Venea des pe la el, ca să vadă dacă are nevoie de ceva,  dacă e bine. Vă daţi seama, un băiat de 18 ani lăsat singur de părinţi“, a declarat o cunoştinţă de-a lui Robert.
Apelul prin numărul unic de urgenţă 112 s-a făcut la ora 9.40: unchiul îl descoperise spânzurat cu o funie de conducta de gaz din hol. Deşi a fost alertat şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, pentru Robert era prea târziu.

Citiţi şi:

Nepotul lui Şerban de la Centrul de Distracţii Europa, găsit cu ştreangul de gât

Sinucigaşul de bani gata avea dosar penal

Veste tristă

Prietenii săi au aflat despre tragedie abia sâmbătă după-amiază. Cu o seară înainte de a –şi pune capăt zilelor, Robert fusese la un majorat, apoi îşi invitase amicii la o petrecere, la el acasă. La aflarea veştii, pe contul de Facebook al tânărului au început să curgă mesajele. „Dumnezeu să te ierte. Ne lipseşti“, a postat unul dintre amicii săi. „Se simte lipsa ta...Dumnezeu să te ierte“, a spus un alt utilizator.

Biletul de adio

Singurul indiciu despre motivul pe care l-ar fi determinat pe tânăr să-şi încheie socotelile cu viaţa este biletul de adio, găsit de unchiul său şi aflat acum în posesia anchetatorilor. Tânărul îşi lua adio de la iubita sa, o fată de vârsta lui, îi cerea iertare şi îi transmitea că nu mai vrea să o supere şi să o facă să sufere. „Nu vreau să te mai supăr, nu vreau să suferi! Îmi pare rău, te iubesc pa!“, a scris Robert în bilet. Cei doi erau împreună de anul trecut însă de curând se certaseră.

Pregătiri de înmormântare 

Deşi în mod normal necropsia, într-un caz de moarte violentă, ca acesta, se face la 24 de ore de la deces, rudele lui Robert au vrut să-i ia trupul mai devreme, aşa că necropsia s-a făcut ieri. Specialiştii au confirmat că tânărul a murit din cauza unui stop cardio respirator cauzat de asfixia mecanică, prin spânzurare. Corpul neînsufleţit al sinucigaşului a fost depus la Casa Mortuară „Niculescu“, înmormântarea urmând să aibă loc mâine.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite