Doar 200 de spectatori la concertul Phoenix din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programat să înceapă la ora 18.00, concertul Phoenix are o întârziere de cel puţin o oră şi jumătate. La Poarta 1 din Constanţa s-au adunat în jur de 200 de spectatori.

Scaunele din faţă, unde biletul costă 75 de lei, sunt goale, iar spectatorii din picioare sunt în număr de aproximativ 100.

Deşi ar fi trebuit să se bucure de un succes uriaş, evenimentul de la malul mării, făcând parte din cel mai amplu turneu naţional al trupei - Symphoenix, a fost taxat de către fani prin absenţă.

Michael Bolton a cântat la Constanța în fața a peste o mie de fani

Deşi concertul ar fi trebuit să înceapă la ora 18.00, abia după o oră, trupa Phenomenon, care trebuia să cânte în deschidere, a urcat pe scenă. „După o oră, pe la 21.00, o să intre şi cei de la Compact, abia apoi va cânta şi Phoenix“, au spus organizatorii spectacolului.



Oamenii adunaţi la Poarta 1 se aşteptau să vadă pe scenă, aşa cum a anunţat, trupa Phoenix acompaniată de Filarmonica din Bucureşti. „Poate că o să vină până la urmă, dar eu sigur nu voi sta până atunci. Dacă abia la 21.00 termină de cântat Compact, până se aranjează pe scenă, până se organizează, mai durează o oră. Nu mi se pare normal să aştept trei ore pe timp de vară în soare pentru Phoenix. Îmi plac mult, dar mai mult ţin la sănătatea mea“, a spus Daniela Ivan, turistă.

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite