Bogdan Mitu şi-a asigurat banii de înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Mitu (30 de ani), găsit mort vineri, după ce şi-a ucis soţia şi apoi s-a sinucis, avea asupra sa 6.000 de lei. Anchetatorii din dosarul triplului asasinat de la Cernavodă nu au reuşit să stabilească provenienţa banilor, aşa că au restituit suma Doinei Stoica, mama lui Mitu

Ancheta privind crimele comise la începutul lunii ianuarie în Cernavodă mai are încă multe semne de întrebare. Un aspect neelucidat este de unde avea Bogdan Mitu cei 6.000 de lei, găsiţi în geacă vineri, odată cu scoaterea cadavrului său din apă.

În buzunarele lui Bogdan Mitu, criminaliştii au găsit 6.000 de lei

Înmormântare săracă pentru criminalul Bogdan Mitu

Mitu a fost găsit exact în locul unde, în ziua de 3 ianuarie, şi-a înecat soţia, Gabriela Mitu (21 de ani), şi apoi s-a sinucis.

Constanţa: UPDATE Preoţii au interzis orice pomană pentru criminalul Bogdan Mitu

Giani nu știa de bani

Giani Deli-Iorga, cel care i-a asasinat pe părinţii Gabrielei, le-a declarat anchetatorilor că nu ştie nimic despre provenieţa banilor, deşi iniţial existaseră informaţii că cei doi intenţionau să-şi deschidă împreună o frizerie. Ca urmare, suma a fost restituită mamei lui Mitu, Doina Stoica, pentru ca femeia să poată achita cheltuielile de înmormântare. 

Citeşte şi Constanţa: Medicii legişti spun că Bogdan Mitu a avut o moarte violentă

Măcel la Cernavodă: cronologia unei tragedii




image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite