Jaf armat la o bancă din Constanţa. Hoţii au fugit cu 20.000 de lei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazul este cercetat de poliţişti
Cazul este cercetat de poliţişti

Două persoane cu cagule au pătruns vineri, aproape de închiderea programului, în sediul băncii Intesa Sao Paolo din Constanţa. Atacatorii aveau feţele acoperite şi i-au ameninţat pe angajaţi cu armele. Forţe impresionante de poliţie au fost mobilizate la faţa locului pentru a lua urma hoţilor.

Cei doi mascaţi au pătruns în jurul orei 17, în sediul băncii Intesa Sao Paolo situat pe strada Dezrobirii din Constanţa. Infractorii aveau un pistol cu care i-au ameninţat pe cei aflaţi înăuntru: trei angajaţi ai băncii (două casiere şi un director) şi un client.

Mascaţii au somat o casieră să le dea toţi banii din oficiu, iar aceasta le-a predat suma de 20.000 de lei. Cei doi spărgători au fugit apoi, fără să folosească arma. Nimeni nu a fost rănit în timpul atacului.

Citeşte când a fost ultimul jaf armat la Constanţa

Află ce bancă a mai fost jefuită la Constanţa

Care este principala ţintă a jafurilor armate la Constanţa

Autorităţile au demarat cercetările, iar oraşul este împânzit de filtre ale oamenilor legii. Ei speră să dea de urma infractorilor, care din descrierile martorilor sunt doi tineri cu o constituţie atletică. Anchetatorii se vor folosi şi de înregistrările video ale camerelor de supraveghere.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite