Toamna turiştilor la mare. Programul „Litoralul pentru toţi“ oferă tarife foarte mici la hotelurile din staţiuni VEZI LISTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 2 septembrie până la 1 octombrie, turiștii pot petrece în cadrul programului „Litoralul pentru toți“ un sejur de o săptămână la prețuri foarte mici. Pentru cei care doresc tot confortul, oferta conţine şi opţiunea de All Inclusive, unde sunt asigurate trei mese pe zi, cu băutură şi mâncare pe alese.

Ţinând cont că Guvernul României a aprobat prelungirea vacanţei de vară până la data de 17 septembrie, agenţiile de turism membre ANAT şi hotelierii de pe litoral invită familiile cu copii să profite în continuare de vremea frumoasă şi să îşi rezerve încă o săptămână de vacanţă la mare, mai ales ca în această perioadă pot beneficia de tarife reduse prin intermediul programelor speciale „Litoralul pentru toţi“ şi „Litoralul pentru toţi - All Inclusive“.

Tarifele pentru sejurul de 6 nopţi

Pachetele turistice sunt de 6 nopţi, în perioada 2 septembrie – 1 octombrie. Vremea se anunţă foarte bună de plajă în continuare, aşa că momentul este ideal pentru o vacanţă la mare pe bani puţini. Practic, tarifele din programul „Litoralul pentru toţi“ sunt menţinute la nivelul anului trecut. 

O persoană plăteşte pentru un sejur de 6 nopţi: 549 lei – la hotel 5 stele cu mic dejun; 439 lei - hotel de 4 stele cu mic dejun; 379 lei - hotel 3 stele cu mic dejun, 279 lei - hotel 2 stele cu mic dejun; 240 lei - hotel 3 stele fără mic dejun; 209 lei - hotel 2 stele fără mic dejun; 179 lei - hotel 1 stea fără mic dejun.

Varianta All Inclusive


Tarifele sunt aceleaşi din 2011, iar opţiunea suplimentară All Inclusive s-a păstrat. Varianta asigură  toate cele trei mese servite în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Pentru un sejur de 5 nopţi la All Inclusive, o persoană plăteşte: 695 lei - la hotel de 3 stele; 795 lei - hotel 4 stele; 895 lei - hotel 5 stele.

Bonus – voucher de atracţii

Turiştii beneficiază şi de un voucher de atracţii, ce oferă intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din Constanţa: Muzeul de Artă sau Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Naţională.

Oferta este valabilă numai prin agenţiile de turism membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) sau ale Federaţiei Patronale din Turismul Românesc (FPTR). În program mai sunt implicate Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi patronatele de pe litoral.

Minimum 3.500 de locuri libere

În prezent sunt înscrise în program 40 de hoteluri cu peste 3.500 de locuri dedicate ofertei. Întrucât suntem abia la începutul programului, organizatorii se aşteaptă ca pentru această ediţie să aibă în jur de 7.000 de locuri disponibile. Și vremea este de partea litoralului românesc. Prognoza meteo este favorabilă pentru toată perioada în care se va desfăşura acest program.

„Industria turismului salută decizia Guvernului României de a prelungi vacanţa de vară a elevilor. Această decizie va contribui la prelungirea vacanţelor în destinaţiile turistice româneşti în general şi pe litoralul românesc în mod special, unde turiştii pot beneficia de tarife speciale prin intermediul programelor «Litoralul pentru toţi» şi «Litoralul pentru toţi - All Inclusive»“, a declarat Corina Martin, preşedinte ANAT şi Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Lista hotelurilor, staţiunile, tarifele şi numărul de locuri disponibile le puteţi vedea AICI.

Acestea sunt agenţiile de turism unde puteţi găsi BILETE IEFTINE LA MARE.

Sfat anti-ţeapă de la Ministerul Turismului: „Verificaţi lista cu unităţile legale“

Razie printre turişti! Cine a fost prins citind pe plajă a fost amendat

All Inclusive pe litoral. Ce şanse are sistemul în turismul din România?

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite