Podul de la Agigea, închis traficului! Se va circula cu restricţie de timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restricție de trafic pe Podul de la Agigea
Restricție de trafic pe Podul de la Agigea

Traficul pe Podul de la Agigea se va desfăşura cu restricţie în perioada 25 septembrie – 3 octombrie, excluzând weekendul. Închiderea circulaţiei este necesară pentru efectuarea unor lucrări de mentenanţă.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic, că în perioada 25.09.2012 - 3.10.2012, între orele 8.00 şi 20.00, se închide circulaţia pe DN 39, la poziţia kilometrică 8+988 – POD AGIGEA, pe perioade de maximum 15 minute la un interval de 60 minute, pentru execuţia unor lucrări de mentenanţă.

Sunt excluse de la restricţie zilele de weekend (sâmbătă şi duminică) şi intervalul orar 16.00 - 18.00. Rămân valabile restricţiile de viteză de 30 km/h şi restricţiile de tonaj pentru autovehiculele cu MTMA > 5 tone.

Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate prin piloţi de circulaţie care vor fi în permanenţă la capetele sectorului de drum în lucru. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară aferentă închiderii circulaţiei.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.  

Restricție de circulație pe Podul de la Agigea! Se fac lucrări de consolidare, iar traficul greu este interzis. Limită de viteză - 30 km/h

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite