Soţul avocatei găsite înecată la Constanţa: „În opt luni totul s-a făcut negru!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea avocatei Cristina Spirescu rămâne în continuare un mister. Nimeni nu ştie cum a ajuns femeia în Constanţa şi de ce a ales să se sinucidă aici. Se pare că zona unde şi-a pus capăt zilelor avea, pentru ea, o semnificaţie cu totul specială.

Iulian Spirescu a venit în această după-amiază la Morga Cimitirului Central Constaţa să ia acasă trupul neînsufleţit al soţiei sale, Cristina Spirescu (43 de ani). Avocata din Piteşti a fost găsită moartă, marţi seara, printre stabilipozii de lângă plaja Modern. Timp de trei zile poliţiştii nu au ştiut cine este sinucigaşa.

Citiţi şi:

EXCLUSIV FOTO Cadavrul găsit pe plaja Modern este al Elodiei de Piteşti

Femeia găsită înecată nu a fost identificată

Soţul, Iulian Spirescu, a recunoscut-o joi seara. Este devastat de durere şi abia îşi mai găseşte cuvintele. „E trist. Am pierdut şi fata şi nevasta. Acum opt luni eram o familie fericită şi chiar şi ea (n.r. Cristina Spirescu) îi mulţumea lui Dumnezeu că suntem realizaţi iar în opt luni, totul s-a făcut negru“, a spus bărbatul.

Loc cu o semnificaţie specială


Nimeni nu ştie cum a ajuns femeia în Constanţa şi de ce. Se pare că locul unde a murit avea pentru ea o semnificaţie cu totul specială. „Soţia mea avea ca pasiune fotografia. Pe 11 septembrie am fost invitaţi să fotografiem nunta a doi tineri, mirele fiind din Piteşti. Soţia i-a aşezat pe malul mării, exact acolo unde a murit, dimineaţa şi le-a făcut nişte poze absolut superbe“, îşi aminteşte Iulian Spirescu. El spune că soţiei i-a plăcut foarte mult locul acela de pe malul mării şi a spus că îşi doreşte să se întoarcă acolo. „Îi plăcea marea“, a mai adăugat el.



Înmormântarea Cristinei Spirescu va avea loc duminică. Fiica celor doi, Monica (20 de ani), a murit în luna februarie, într-un cumplit accident rutier, împreună cu alţi patru prieteni. Accidentul s-a produs în Bulgaria.

image

Mister: femeie necunoscută găsită moartă printre stabilopozi

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite