Accident extrem de grav pe şoseaua Constanţa - Tulcea: doi morţi şi opt răniţi în ciocnirea frontală a două maşini UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două autoturisme circulau duminică, în jurul orei 14.30, pe şoseaua Constanţa - Tulcea, iar în localitatea Mihai Viteazu din judeţul Constanţa, situată chiar la graniţa cu judeţul Tulcea, şoferul uneia dintre maşini a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismele s-au ciocnit frontal.

UPDATE ora 15.00 Una dintre maşinile implicate în accident era de Argeş. Cele două persoane decedate sunt din acest autoturism: şoferul şi o pasageră din spatele acestuia.

Opt ambulanţe din două judeţe pentru răniţii de la Mihai Viteazu. Una dintre salvări trecea întâmplător prin zonă

Două persoane au murit pe loc în impactul teribil, iar alte opt persoane au fost rănite. Pentru descarcerarea victimelor a fost necesară intervenţia echipajelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea din Constanţa.

Şoferul mort este poliţist din Argeş. Ciocnirea a avut loc în vârf de pantă, iar maşina ucigaşă a venit de pe contrasens

La faţa locului s-au deplasat opt ambulanţe pentru preluarea răniţilor. Aceştia vor fi aduşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Revenim cu amănunte

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite