Opt ambulanţe din două judeţe pentru victimele accidentului mortal de la Mihai Viteazu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte aparţin Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi SMURD Constanţa, iar una aparţine Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. Aceasta din urmă tocmai se întorcea de la transferarea unui pacient din Tulcea la Constanţa şi a oprit imediat pentru a acorda primul-ajutor victimelor.

Cei opt răniţi în ciocnirea frontală a două maşini pe şoseaua Constanţa – Tulcea au fost preluaţi de opt ambulanţe. Şapte aparţin Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi SMURD Constanţa, iar una aparţine Serviciului Judeţean de ambulanţă Tulcea.

Şoferul mort este poliţist din Argeş. Ciocnirea a avut loc în vârf de pantă, iar maşina ucigaşă a venit de pe contrasens

Aceasta din urmă tocmai se întorcea de la transferarea unui pacient din Tulcea la Constanţa şi a oprit imediat pentru a acorda primul-ajutor victimelor.

Echipa medicală tulceană a preluat o fată de 18 ani cu traumatisme severe la picioare, posibile fracturi. În ambulanţă au urcat şi doi copii de 8-10 ani, cu leziuni.

Toţi au fost duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Citeşte aici ce s-a întâmplat în accidentul mortal de la Mihai Viteazu. Doi oameni au murit, alţi opt au fost răniţi

Cele două autoturisme circulau duminică, în jurul orei 14.30, pe şoseaua Constanţa - Tulcea, iar în localitatea Mihai Viteazu din judeţul Constanţa, situată chiar la graniţa cu judeţul Tulcea, şoferul uneia dintre maşini a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismele s-au ciocnit frontal.

Una dintre maşinile implicate în accident era de Argeş. Cele două persoane decedate sunt din acest autoturism: şoferul şi o pasageră din spatele acestuia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite