Constanţa: Ziua Îndrăgostiţilor cu vedere la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii de pe litoral vin în întâmpinarea cuplurilor cu oferte tentante: cine romantice cu meniuri „de amor", camere cu petale de trandafir, masaje de relaxare.

Cei care vor să aibă petreacă sărbătoarea iubirii la malul mării încă mai găsesc locuri în hoteluri. Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor sunt mai puţine hoteluri deschise pe litoral. Chiar şi aşa, aveţi de unde alege. Camerele din hoteluri au fost decorate în ton cu sărbătoarea.

Mitoşeru şi Crudu oficiază căsătorii în club, la Constanţa

Două nopţi de cazare la Hotelul Vega în această perioadă costă 1.000 de lei. Pachetul se numeşte „Lovers Time" şi include cazarea în cameră dublă, cu pat matrimonial. Îndrăgostiţii vor găsi flori, vin spumant, coșuri cu fructe în camere.

De asemenea, restaurantul hotelului pregăteşte şi cină cu meniu afrodisiac, denumit sugestiv „My heart will go on".

Ofertă specială de Ziua Îndrăgostiților are și Hotelul Iaki (4 stele). Pachetul de două nopţi include micul dejun și acces gratuit la centrul SPA din incinta complexului. Mai mult, îndrăgostiții au şi parte de o cină romantică în timpul căreia pot urmări un spectacol de teatru, o prezentare de modă. Atmosfera va fi întreţinută de un saxophonist care va interpreta piese romantic. Sejurul romantic costă 500 de lei de persoană.

SPA-urile au pregătit oferte ademenitoare. La Tulip Spa hotel Vega pachetul „Share The Love" costă 220 de lei şi cuprinde saună, jacuzzi şi masaj în doi. Îndrăgostiţii vor savura „cocktailul pasiunii", oferit din partea casei.

Cu dragoste, din Vama Veche

Îndrăgostiţii cu buget redus pot merge să petreacă în staţiunile din sudul litoralului. De exemplu, la hotelul Acapulco din Eforie Nord (3 stele) închirierea unei camere duble costă între 80 şi 100 de lei pe noapte.

Şi în Vama Veche se organizează petreceri cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. La hotelul Laguna, cuplurile plătesc 80 de lei pentru închirierea unei camera duble. Luni este organizată o petrecere-surpriză condimentată cu multă muzică, şampanie şi vin roşu.

„Ne-am gândit că îndrăgostiţii vor să petreacă de ziua lor în Vamă şi îi aşteptăm să vină la noi", a declarat Claudia Bărbat, reprezentantul Hotelului Laguna

Restaurantele oferă petreceri tematice

Şi în Constanţa sunt organizate mai multe evenimente inedite. Restaurantul „La Proţap" organizează sâmbătă şi luni o petrecere în stilul anilor '50, cu concursuri de dans şi karaoke.

Tot ceea ce trebuie să facă îndrăgostiţii este să vină îmbrăcaţi în ton cu tematica evenimentului. Un DJ va întreţine atmosfera cu cele mai cunoscute piese din acele timpuri. Hit-urile lui Elvis Presley vor răsuna în boxe până în zori.

Ţinuta cea mai adecvată temei petrecerii va fi premiată cu multe sticle de şampanie, vin alb şi roşu. „Vrem ca anii 50 să renască şi să îi facă pe îndrăgostiţi să simtă atmosfera acestei perioade. Intrarea este liberă", spune Ani Florescu, unul dintre reprezentaţii hotelului.

Îndrăgostiții cu fițe, așteptați în club

Surprizele de Ziua Îndrăgostiților se țin lanț și în cluburi. Diseară, în clubul The Bank din Constanţa Nicoleta Luciu va fi vedeta unei petreceri ţigăneşti, iar mâine seară invitaţi speciali sunt Daniela Crudu şi Mihai Mitoşeru, care vor oficia căsătorii pentru o noapte.

Tot diseară, Holograf va cânta în clubul Two din oraş, iar în Captain Cook cei singuri sunt invitaţi să-şi găsească jumătatea. În Fancy este organizată diseară o petrecere în pijamale, iar mâine seară în clubul Crush are loc o petrecere dedicată îndrăgostiţilor.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite