Mitoşeru şi Crudu oficiază căsătorii în club, la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel mai nou club de la malul mării îndrăgostiţii sunt aşteptaţi să-şi jure iubire pentru o noapte. Diseară, Nicoleta Luciu este vedeta unei petreceri ţigăneşti, iar în clubul Two Holograf va cânta melodii de dragoste.

Surprizele de Ziua Îndrăgostiților se țin lanț în cluburile din oraş, care au pregătit muzică special şi cocktail-uri afrodisiace.

Diseară, în clubul The Bank Nicoleta Luciu va fi vedeta unei petreceri ţigăneşti, iar mâine seară invitaţi speciali sunt Daniela Crudu şi Mihai Mitoşeru, care vor oficia căsătorii pentru o noapte. Băieţii plătesc 20 de lei, iar fetele au intrarea liberă.

Duşi acasă cu limuzina

Tot diseară, Holograf va cânta în clubul Two din oraş. Biletul de intrare costă 30 de lei. În Captain Cook şi în barul La Bebe cei singuri sunt invitaţi să-şi găsească jumătatea.

În cafeneaua Fancy, de lângă Sala Sporturilor, este organizată o petrecere în pijamale, iar mâine seară în clubul Crush are loc o petrecere dedicată îndrăgostiţilor. Cei care rezervă o trebuie să consume băuturi de minimum 600 de lei.

În Two, cel mai romantic cuplu va primi în dar o cină romantică la restaurantul Café Café. Cei care fac cea mai mare consumaţie vor fi conduşi acasă cu limuzina, iar pe drum vor primi şampanie. Şi în Next are loc o petrecere tematică, iar atmosfera va fi întreţinută de trupa Styng Ray.

Petrecere în stilul anilor ‘50

Restaurantul „La Proţap" organizează sâmbătă şi luni o petrecere în stilul anilor '50, cu concursuri de dans şi karaoke. Tot ceea ce trebuie să facă îndrăgostiţii este să vină îmbrăcaţi în ton cu tematica evenimentului. Un DJ va întreţine atmosfera cu cele mai cunoscute piese din acele timpuri.

Hit-urile lui Elvis Presley vor răsuna în boxe până în zori. Ţinuta cea mai adecvată temei petrecerii va fi premiată cu multe sticle de şampanie, vin alb şi roşu.

„Vrem ca anii 50 să renască şi să îi facă pe îndrăgostiţi să simtă atmosfera acestei perioade. Intrarea este liberă", spune Ani Florescu, unul dintre reprezentaţii hotelului.

Duminică, în clubul Doors este programat un concert anti - Valentine's Day susţinut de trupa Ţapinarii. Concertul începe la ora 22.00, iar intrarea costă 25 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite