Constanța: Violată de un agent de pază în zona Hanul Piraților

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 29 de ani din Mangalia a fost violată noaptea trecută, în jurul orei 1.00, pe litoral, în zona clubului Ibiza. După ce a scăpat din ghearele agresorului, ea s-a dus direct la Poliție unde a povestit coșmarul prin care a trecut.

Georgiana Petrică le-a declarat polițiștilor că după o ceartă cu prietenul ei a vrut să ia un taxi pentru a se îndrepta spre casă.

Mai citiţi şi: Bătrână asasinată cu bestialitate după ce a fost violată

EXCLUSIV Minoră din Constanța răpită de proxeneți: „M-au dat pe 500 de mii"

Fata a fost abordată de un agent de pază, Teodor Fluturaș (27 de ani), din Brăila, care s-a oferit să o conducă spre o stație de taxiuri. Fiind întuneric și după ce și-a dat seama că nimeni nu-l poate vedea, brăileanul a profitat și a violat-o pe tânără.

Faptă confirmată


După ce a reușit să scape din mâinile agresorului, Georgiana a fugit direct la Poliție unde a depus o plângere. Ea a fost dusă la un cabinet de Medicină Legală unde s-a stabilit că într-adevăr fusese victima unui viol.

După câteva ore de la depunerea plângerii, polițiștii au reușit să-l prindă pe Teodor Fluturaș, el fiind acum reținut urmând să ajungă în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite