EXCLUSIV Minoră din Constanța răpită de proxeneți: „M-au dat pe 500 de mii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă de 14 ani a trecut prin chinuri cumplite după ce a fost răpită ziua în amiaza mare de un grup de proxeneţi. Fata a reușit să scape și să povestească ce i s-a întâmplat. Deși pare incredibil, cazul său nici măcar nu este, la acest moment, în atenţia Poliţiei.

Dorina Dumitru provine dintr-o familie săracă din localitatea Mihail Kogălniceanu. În ziua de 29 mai fata a fost trimisă de mama sa să cumpere ţigări de la un magazin. „Au trecut o oră, două, trei, când am văzut că nu se mai întoarce m-am dus la Poliţie. Au zis să mai treacă câteva zile şi or să o dea în urmărire“, a povestit Maria Dumitru, mama fetei.

Maria a fusese luată din stradă de trei indivizi. „Aveau o maşină gri din aia străină. S-au făcut că mă întreabă ceva, m-au plesnit şi m-au băgat în maşină şi au plecat. Au zis să nu ţip că mă omoară“, a declarat fetiţa pentru reporterii „Adevărul de Seară“ Constanța.

„M-au dat pe 500 de mii“

„Ne-am dus până la Cogealac de unde au luat din centru altă fată. Îi spuneau Elena a lu’ Buia. Ne-au dus pe amândouă într-un apartament din Năvodari, la o femeie căreia îi ziceau «Doamna». Acolo au tăbărât pe fata aia, au bătut-o şi au violat-o toţi. Îi tot spuneau că îi plac buzele ei“, îşi aminteşte Dorina.

Au urmat zile de coşmar. Proxeneţii, Denis, Alex şi cel de-al treilea, poreclit „Ţiganu’“ le-au scos la produs, ba în Năvodari, ba în Constanţa. „M-au dat pe cinci sute de mii de lei, dar şi pe un milion“, a spus adolescenta. Fetele îşi petreceau majoritatea zilelor sub cheie, erau legate când erau transportate de la un loc la altul, bătute periodic, ameninţate cu moartea.

Plan de scăpare

Chinul ei s-a sfârşit după ce fetele au plănuit să evadeze după ce i-au auzit pe proxeneţi vorbind să le vândă sau să le facă acte false ca să le ducă la prostituat peste graniţă.

Citiți în cum a reușit minora să scape din ghearele proxeneților



stampila ads
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite