Constanţa: Vameşul nabab, Eugen Bogatu, eliberat din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul director al Direcţiilor Portuare din cadrul Administraţiei Porturilor Constanţa (APC), Eugen Bogatu, a fost eliberat aseară de către Tribunalul Bucureşti la expirarea celor 29 de zile de arest preventiv. El şi-a dat demisia din funcţia de conducere pe care o deţinea în port odată ce au început cercetările.

Eugen Bogatu, alături de ceilalţi trei inculpaţi alături de care a fost judecat în dosarul 10448/3/2011 Adrian Chebuţiu, Coriolan Adrian Preda şi Baaklini Said au fost puşi aseară în libertate, magistraţii Tribunalului Bucureşti considerând că cei trei nu prezintă un pericol public şi pot fi cercetaţi în stare de libertate.

GALERIE FOTO Cartierul „Bogaţilor" din Eforie: hoteluri, vile şi sanatoriu privat

Eugen Bogatu este acuzat de favorizarea infractorului şi trafic de influenţă. În plus, spun procurorii, vameşul s-a folosit de funcţia din cadrul APC pentru a obţine sume fabuloase de bani.

Pentru câţi bani a „închis" ochii Bogatu? Vezi aici cum se fac afacerile murdare în Portul Constanţa!

Procurorii DNA spun că vameşul s-a folosit de cunoştinţele pe care le avea în port pentru a-l face scăpat pe afaceristul libanez. Bogatu ar fi urmat să împartă „prada" de 2.000.000 de lei cu un operator portuar şi o agenţie de shipping.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite