Constanţa: Ultimele pregătiri pentru funerariile militarilor morţi la Tuzla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de coroane de flori au fost depuse în faţa Centrului de Scafandri din Constanţa, unde în mai puţin de o oră sunt programate să înceapă ceremoniile de înmormântare a trei dintre victimele catastrofei aviatice produsă luni.

Trupurile locotenentului Liviu Antim (27 de ani) şi ale fruntaşului Cosmin Furtună (28 de ani) au fost depuse ieri în holul instituţiei. Tot ieri, în instituţie a fost adus şi trupul maistrului militar clasa a II-a Cătălin Rădoi. Doar rudele şi apropiaţii au avut voie să se apropie de cei care au vrut să le aducă un ultim omagiu tinerilor scafandri.


EXCLUSIV Locotenentul Liviu Antim a făcut schimb de locuri pentru zborul morții

Încă de la primele ore ale dimineţii, peste 100 de militari din Forţele Aeriene şi cele Terestre, majoritate îmbrăcaţi în uniforma albă de prezentare, se aflau deja la sediul scafandrilor constănţeni. O parte dintre soldaţi poartă pistoalele din care vor fi executate salvele de foc.
Sicriile etanşate în care au fost depuse trupurile localotenetului Antim şi ale fruntaşului Furtună vor fi trasportate în două autospeciale ale armatei, care vor fi însoţite de fanfara militară.

Constanţa: Unde vor avea loc funeraliile victimelor accidentului aviatic de la Tuzla

Rudele şi cunoştinte militarilor sunt încurajate incurajate şi consolate de foştii colegi ai celor care şi-au pierdut viaţa în catastrofa de pe aerodromul Tuzla.

Un echipaj al Ambulanţei este pregătit să acorde primul ajutor celor prezenţi la funeralii.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite