Constanţa: Sinucigaşul de bani gata avea dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu mai puţin de o lună, Robert Gabriel Silcău (18 ani) a fost prins beat la volanul bolidul său, un Audi A6, după mai multe şicanări în trafic. Proaspătul şofer a rămas  atunci fără carnet şi s-a ales cu dosar penal.

Tânărul de bani gata găsit azi – dimineaţă spânzurat în apartamentul său figurează în evidenţele Serviciului Rutier Constanţa cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz de recoltarede probe biologice.

UPDATE Nepotul lui Şerban de la Centrul de Distracţii Europa, găsit cu ştreangul de gât

În data de 29 septembrie, un apel la 112 sesiza că un conducător auto şicanează ceilalţi participanţi la trafic. Şoferul care a sunat la numărul de urgenţă atrăgea atenţia asupra unui tânăr care pune frână fără motiv şi le taie faţa celorlalţi conducători auto.

În dreptul Universităţii Martime Constanţa (UMC), un filtru al Rutierei l-a oprit în trafic pe tânărul reclamat, care s-a dovedit a fi Robert Gabriel Silcău, care îşi luase carnetul în urmă cu mai puţin de o lună.

Tânărul plecase de la Liceul Internaţional, de unde luase cu maşina doi foşti colegi se şcoală, a traversat zona Capitol şi pe strada Traian. Conflictul cu şoferul reclamant s-au produs în Piaţa Ovidiu şi au continuat pe Mircea, până când Silcău a fost oprit de filtrul Poliţiei Rutiere.

Testarea cu aparatul Drager a arătat că Silcău băuse înainte de a se urca la volan, tânărul fiind depistat cu o alcoolemie de 0.72 miligrame în aerul pur expirat. Deşi iniţial a acceptat să îi fie recoltate şi probe biolgice, când a fost condus la spital, tânărul s-a răzgândit.

Silcău le-a spus poliţiştilor că băuse la o petrecere organizată în noaptea precedentă. Proaspătului şofer i-a fost  atunci suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

Tănărul de bani gata risca până la şapte ani de închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului şi refuz de recoltare de probe biologice. Dosarul de cercetare penală înregistrat la Poliţia Rutieră va fi închis.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite