UPDATE Sinucigaşul de bani gata, condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia sinucigaşului a fost lipită pe maşinile cortegiului
Fotografia sinucigaşului a fost lipită pe maşinile cortegiului

Zeci de colegi, rude şi prieteni au plâns la înmormântarea lui Robert Gabriel Silcău, tânărul de 18 ani de bani gata care s-a sinucis sâmbătă dimineaţa.

UPDATE ora 13.00 Chiar în aceste momente, cortegiul funerar a ajuns la blocul în care a locuit Robert Silcău.

Cortegiul funerar a plecat astăzi, în jurul orei 11.30, de la Casa Mortuară Niculescu către locuinţa tânărului din cartierul Faleză Nord. Abia apoi, tânărul a fost condus la locul de veci.

Colegii prezenţi la înmormântare au lipit pe maşini fotografii cu Robert, sub care au lăsat un mesaj: „Nu te vom uita niciodată!“.

Tânărul a fost găsit mort de către unchiul său, Damian Şerban, directorul Centrului de Distracţii Europa din Mamaia. El s-a spânzurat cu o funie de conducta de gaze din hol.

UPDATE Nepotul lui Şerban de la Centrul de Distracţii Europa, găsit cu ştreangul de gât

Cu o seară înainte de a-şi pune capăt zilelor, Robert fusese la un majorat, apoi îşi invitase amicii la o petrecere, la el acasă. Câteva ore mai târziu, s-a sinucis.

Singurul indiciu despre motivul sinuciderii este biletul de adio în care îşi lua adio de la iubita sa: „Nu vreau să te mai supăr, nu vreau să suferi! Îmi pare rău, te iubesc pa!", a scris el în bilet.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite