Constanţa: UPDATE Şi-a anunţat părinţii prin SMS - „Veniţi. Sunt violată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din localitatea constănţeană Amzacea a scăpat din mâinile agresorului după ce a cerut ajutor printr-un mesaj trimis pe telefonul tatălui. Tatăl agresorul a fost şi el cercetat pentru un alt viol.

UPDATE ora 16.30 Sătenii spun că tânărului agresor este „violator din tată-n fiu“. În tinereţe, părintele lui Ionuţ S. a fost şi el acuzat de viol.

Băiatul de 17 ani a fost amendat în anii trecuţi pentru că a înjurat şeful de post din Amzacea. Ionuţ S. este cunoscut şi pentru scandalurile la care participă în sat, dar şi pentru că a furat materiale de construcţii dintr-o casă părăsită.

Scene terifiante: O elevă de liceu a fost bătută cu sălbăticie de un fost poliţist în parcul Tăbăcărie din Constanţa

Sevinci M. (15 ani) a mers aseară la nunta unor prieteni, organizată în Comana, o localitate apropiată.

În timpul petrecerii, fata a ieşit din Căminul Cultural pentru a vorbi la telefon. Ionuţ S.(17 ani) a urmărit-o pe tânără, iar când a ajuns-o din urmă, a tras-o pe o stradă lăturalnică şi a violat-o.

Tânăra le-a spus poliţiştilor că a profitat de faptul că agresorul era foarte beat şi a reuşit să le trimită un mesaj părinţilor săi. „Veniţi, sunt violată“ este textul pe care l-a văzut tatăl copilei, şi el prezent la petrecere.

După ce a violat-o pe tânără, băiatul a reuşit să fugă. El a fost prins astăzi şi va fi propus pentru arestare.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite