Scene terifiante: O elevă de liceu a fost bătută cu sălbăticie de un fost poliţist în parcul Tăbăcărie din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul, Ionuţ Marius Magda, flancat de cei doi poliţişti care l-au prins
Agresorul, Ionuţ Marius Magda, flancat de cei doi poliţişti care l-au prins

O elevă a Liceului Energetic a fost agresată cu sălbăticie ieri, în jurul orei 14.00, în parcul Tăbăcărie din Constanţa, în dreptul Liceului Energetic. Fata era împreună cu o colegă de clasă şi cu prietenul acesteia şi se îndreptau, pe malul Lacului Tăbăcărie, spre biserica Sfântul Mina. 

UPDATE Mandat de arestare de 29 de zile pentru fostul poliţist care a agresat o elevă

Colega fetei atacate spune că scăpaseră de la ore şi au pornit pe jos spre malul Lacului Tăbăcărie. „În spatele terasei Dolce Vita sunt nişte tufe de mure şi mai trecem pe acolo să mâncăm. la un moment dat a apărut acest individ în faţa noastră şi ne-a cerut o ţigară. I-am spus că nu avem, şi-a cerut scuze de deranj şi a plecat mai departe. S-a răzgândit apoi şi s-a întors spre noi şi a început să ţipe că a rămas fără casă şi că noi habar nu avem ce înseamnă asta. A scos o seringă din mânecă, plină cu ceva roşu şi a spus că, dacă ne mişcăm, o bagă în noi“, povesteşte terifiată Sandra T., colega victimei.
Sandra T. era împreună cu victima
Agresorul este Ionuţ Marius Magda, de 29 de ani, din Constanţa, care până în luna mai a anului trecut a fost angajat al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi, pe un post de agent, însă şi-a dat demisia pe motiv că este prost plătit.

Sandra T., colega elevei agresate

Cătălin Leucă, tatăl victimei

Cătălin Leucă

„Avea pantalonii în jurul gleznelor“

La ameninţarea individului, Bianca L. a luat-o la fugă, gest care l-a înfuriat pe agresor, fost poliţist la Secţia Transporturi. S-a dus după ea, a prins-o, a trântit-o într-un tufiş şi a început să o lovească. prima dată cu palmele, apoi a luat o piatră şi un lemn, provocându-i răni foarte grave elevei. Între timp, prietenul Sandrei a sunat la 112, iar un echipaj de poliţişti de la Secţia 1 a răspuns apelului. În trei minute, oamenii legii au sărit în ajutorul fetei.

„L-am imobilizat din spate şi am reuşit să îl tragem de pe fată“, povesteşte salvatorul, agentul şef de schimb de la Secţia 1 Ştefan Tudor. El a mai spus că în momentul în care au ajuns la faţa locului, agresorul avea pantalonii în jurul gleznelor, iar din cauza luptei cu fata, tircoul i se rupsese. Faptul că avea pantalonii căzuţi este explicat de tatăl elevei agresate: „Şi-a desfăcut şliţul şi i-a spus fetei să-i facă sex oral. Fata a făcut sport de performanţă şi s-a luptat cu el până în ultima clipă. Dacă poliţiştii nu veneau aşa de repede, o omora pe Bianca“.

Prietenul elevei agresate, Bogdan Ciobanu, spune că agresorul este un fost poliţist. „Se numeşte Marius Ionuţ Magda. S-a urcat pur şi simplu pe ea şi a început să o lovească“, a declarat Ciobanu (21 de ani).

Aseară, eleva a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă Constanţa pentru a primi îngrijirile necesare. „Este lovită foarte tare în zona feţei. Era plină de sânge, vânătă şi udă“, spune tatăl fetei. De la spital, eleva a fost dusă la Serviciul Judeţean de medicină Legală Constanţa şi apoi la parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Tot acolo a fost adus şi agresorul, Ionuţ Marius Magda pentru interogatoriu. Astăzi, Ionuţ va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

CITIŢI ŞI: Un brăilean a fost condamnat la cinci ani de puşcărie fiindcă şi-a înjunghiat fratele

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite