Constanţa: Profesorul care a cerut bani şi favoruri sexuale pentru o coringenţă rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul de istorie Ion Dumitru, de 54 ani, din Baia, arestat pentru luare de mită la începutul lunii iunie, rămâne după gratii. Dumitru era cadru didactic la Grupul Şcolar Dimitrie Cantemir din Babadag şi a fost acuzat de o elevă că i-a pretins 500 de euro şi favoruri sexuale pentru a o scăpa de corigenţă.

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au admis recursul procurorilor formulat împotriva deciziei Tribunalului Tulcea de a-l elibera pe profesor provizoriu sub control judiciar întrucât ar putea încerca să ia legătura cu eleva care l-a denunţat pentru a o convinge să îşi retragă plângerea.

Un profesor i-a cerut unei eleve bani şi favoruri sexuale pentru a o scăpa de corigenţă

Ion Dumitru, profesor de istorie la liceul din Babadag de aproape 20 de ani, a fost arestat la 8 iunie, când a fost prins în flagrant cu 500 de euro asupra sa pe care scria „mită“. Banii proveneau de la o elevă a sa, Roxana Cristina Costache, care l-a denunţat oamenilor legii, iar în schimbul lor trebuia să o scape pe fată de corigenţa la istorie. Pretenţiile profesorului, poreclit şi „Bărbuţă“ nu se opreau aici. El a mai pretins de la eleva sa şi favoruri sexuale.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite