Constanţa: Poliţistul Ivancea a făcut-o pieton pe Bianca Drăguşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manechinul Bianca Drăguşanu a rămas fără permis la ieşire din Poarta Albă duminică seara în timp ce se îndrepta spre Bucureşti.

Agentul Marius Ivancea a tras-o pe dreapta după ce a văzut că BMW-ul X6, la volanul căreia se afla modelul, a depăşit o coloană de maşini oprite la trecerea de cale ferată, de la ieşire din Poarta Albă, din cauză că venea un tren de marfă. Imediat ce semnalul a fost ridicat, Bianca a pornit bolidul însă nu a apucat să meargă mai mult de 30 de metri pentru că a fost trasă pe dreapta de poliţist.

Bianca Drăguşanu a rămas fără carnet!

Bianca Drăguşanu a defilat pentru Cătălin Botezatu


„Prima dată a spus că nu ţine permisul la ea. Apoi a spus că îi era rău şi că se grăbea la spital, pentru că nu a dormit de trei nopţi. Am întrebat-o dacă poate conduce şi mi-a răspuns: «nu prea». I-am spus că în cazul acesta e un pericol“, a relatat agentul principal Ivancea. „Era cu două fete în maşină. Mi-a cerut să chem o Ambulanţă şi le-am sfătuit să sune la 112 de pe telefonul mobil. Insistau să sun eu. A venit Salvarea, a consultat-o şi am înţeles că nu avea nimic“, a mai spus agentul.

Pieton pentru 30 de zile


O oră şi douăzeci de minute: atât a durat scena făcută de Bianca Draguşanu în faţa agentului Poliţiei Rutiere, în încercarea de a-l îndupleca să nu îi ia permisul şi să o scape de amendă.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite