Bianca Drăgușanu a defilat pentru Cătălin Botezatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi noapte, la Mamaia, Cătălin Botezatu și-a lansat în cadrul Fashiontv Summer Festival colecția Peacock, o explozie de rafinament și culoare. Colecția a fost deschisă de Bianca Drăgușanu.

În cea de-a doua seară a festivalului de modă de la Mamaia, Cătălin Botezatu a surprins din nou cu o colecție având ca inspirație Legenda Păunului. Biana Drăgușanu a deschis colecția, odată cu începutul unei povești frumoase din mătase și voaluri ce s-au răsfățat în briza mării.

Constanța: Mănuși de box bătute cu 7.500 de cristale Swarovski

Au fost prezentate rochii vaporoase, lungi, în culori vii și atrăgătoare, ce pun în valoarea feminitatea. O colecție senzuală, cu pietre strălucitoare și decolteuri provocatoare. De asemenea, coafurile spectaculoase cu pene de păun, precum și machiajul provocator au dat farmec colecției. Totodată, azi noapte, Cătălin Botezatu a revenit a treia oară pe scena festivalului, cu o colecție la fel de specială, rodul colaborării cu Valeria Marini. Este vorba despre colecția „Seduzioni Diamonds“, care a strârnit un mare interes în Italia, odată ce a fost prezentată la Milano Fashion Week. Creațiile prêt-a-porter de lux confirmă imaginația și talentul creatorului român.

image

Seara rochiilor provocatoare

Azi noapte, la Mamaia, Wanda a prezentat o colecție cu rochii la fel de lungi și provocatoare. Din nou, Bianca Drăgușanu a fost vedeta defilării. De asemenea, Laura Olteanu a surprins prin creații vaporoase, fermecătoare prin forme, culoare și transparență. Cea de-a doua seară a festivalului de modă de la Mamaia a fost dedicată creatorului Roberto Cavalli. Pe ecrane imense au fost prezentate imagini din viața și creația sa.

image

Spre deosebire de edițiile trecute, vedetele lipsesc din rândul publicului de la Mamaia. Doar manechine și impresari și-au programat concediul la mare special pentru festivalul de modă. Creațiile au fost comentate îndelung la fiecare apariție pe scenă.

Haute couture: tocuri înalte de 37 cm, pe scena de la Mamaia

În această seară, în cadrul Fashiontv Summer Festival, se vor decerna tradiționalele premii pentru modă, turism, fashion și divertisment.

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite