Constanţa: Percheziţii în portul Sud Agigea, în dosarul în care este acuzat şi Mircea Banias

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Banias
Mircea Banias

Procurorii DNA au efecetuat mai multe percheziţii în Agigea şi în Portul Sud Agigea, la sediul mai multor societăţi comerciale care figurează în dosarul UCM Reşiţa.

Percheziţiile au fost efectuate, în cursul zilei, la sediul a două firme din Portul Sud Agigea. Oamenii legii au ajuns şi la sediul unei alte societăţi, de pe strada Bogdan Vodă nr. 25.

Constanţa: UPDATE Senatorul Mircea Banias, acuzat de favorizarea infractorului. Vezi aici ce spune Banias

În dosarul instrumentat de DNA apare numele senatorului PDL de Constanţa, Mircea Banias, acuzat de favorizarea infractorului, în dosarul UCM Reşiţa. În dosar figurează şi numele lui Eugen Bogatu, director al Direcţie de Domenii din cadrul Administraţia Porturilor Maritime Constanţa,  dar şi a lui Ioan Bălan, directorul general al APM Constanţa.

Numele lui Eugen Bogatu (stânga) şi al lui Ioan Bălan (centru) apar în dosarul DNA

image

Senatorul Banias a declarat pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa că nu are nicio legătură cu afaceristul libanez şi conducerea UCM Reşiţa. „Nu i-am văzut în viaţa mea, nu ştiu cine sunt aceşti oameni. Eu nu i-am cunoscut niciodată“, spune Mircea Banias. Acelaşi lucru au spus şi Ioan Bălan şi Eugen Bogatu. „Nu-i cunosc, nu ştim de ce apar numele noastre în dosar. De la presă am aflat că suntem anchetaţi“, au declarat, la sfârşitul anului trecut Bogatu şi Bălan.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite