Constanţa: Ofertele au intrat la apă: „Hai la băi“ cu 500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În premieră, hotelierii promovează programe speciale în plin sezon. Turismul balnear vine în sprijinul turiștilor în această perioadă în care, din cauza crizei, statul nu mai subvenţionează biletele de tratament.

Promoţia cuprinde şase zile de cazare, pensiune completă, două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală la sosire.
Programul „Hai la băi“ își prelungește oferta până pe data de 31 august, a decis, ieri, Comisia de Turism Intern şi Incoming a Autorității Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

Prin agenții se poate achiziţiona o vacanţă de 6 zile cu 500 de lei, cuprinzând cazare cu pensiune completă, două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală la sosire. Totodată, se va acorda gratuitate la cazare, în aceeaşi cameră cu părinţii, a copiilor până la 12 ani “, a declarat Cristina Hobjilă, consilier de marketing (ANAT).

Constanţa: Litoralul se simte bine - are turişti!

Vicepreședintele Organizației Patronale a Turismului Balnear, Liviu Scarlat, a declarat că oferta cuprinde baze de tratament și hoteluri din Mangalia, Saturn, Eforie Sud și Nord.
Însă, pe litoral, există multe unități de cazare dotate cu aparatură de ultimă generație care oferă tratamente. Prețul însă este dublu, pornind de la 1000 de lei pentru patru-cinci zile.
Printre ofertele „Hai la băi“ pe litoral se numără: la Eforie Nord - hotelurile Venus, Minerva, Diana, la Eforie Sud - Riviera, Capitol, Gloria, la Saturn - Aida, Tosca, Prahova, Mureș, Semiramis.
Pachetul de 546 de lei cuprinde procedurile vibromasaj, ultraviolete, electroterapie, diaplus, aerosoli, gimnastică medicală.

Citeşte mai multe în !

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite