Constanţa: Oferte pentru Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două nopţi de vis petrecute la mare de Sfântul Valentin costă între 199 şi 500 de lei de persoană. Hotelierii de pe litoral vin în întâmpinarea cuplurilor cu oferte tentante: cine romantice cu meniuri „de amor“, camere cu petale de trandafir, masaje de relaxare.

NU RATA:

Sejur romantic la munte, de Ziua Îndrăgostiţilor

Hotelurile de pe litoral au scos deja ofertele pentru Ziua Îndrăgostiţilor. „Pe întreg litoralul sunt deschise în această perioadă 40 de unităţi, dintre care 11 în Mamaia“, a declarat Cristina Frecea, secretar general la Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării. 

Băi cu struguri pentru îndrăgostiţi

Şi hotelul Europa, din Eforie Nord, are o ofertă specială pentru îndrăgostiţi. Sejurul de două zile pentru două persoane costă 250 de euro. Micul dejun este servit în cameră, iar fiecare dintre cei doi îndrăgostiţi beneficiază de o zi de răsfăţ la Ana Aslan Spa. Doamnele vor fi răsfăţate cu o baie cu struguri şi un masaj anticelulitic, iar domnii - hidromasaj şi masaj uscat de relaxare. Cuplul va avea acces gratuit la piscina interioară a hotelului, saună şi jacuzzi.

Hotelul Vega a pregătit pachetul Lovers’ Time. „La sosire, îndrăgostiţii vor găsi în cameră o sticlă de vin sp

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite