Constanţa: Medicii sancţionaţi au depus contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea medicilor sancţionaţi au contestat amenzile aplicate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa.

Şeful Serviciului Control din cadrul CJAS, Laurenţiu Scupra spune că până acum  un singur medic şi-a achitat amenda în valoare de 5.000 lei. Acesta a intrat în colimatorul inspectorilor CJAS din cauza unei adeverinţe care nu era ataşată la dosar de către angajator.

„Am primit opt reclamaţii din partea angajatorilor cu privire la modul de acordare a concediilor medicale“, a declarat Scupra.

Constanţa: Medicii contestă amenzile date de Poliţia concediilor medicale

Constanţa: Medicii contestă amenzile date de Poliţia concediilor medicaleInformaţiile din dosar trebuie verificate de inspectori pe teren. „Mergem să urmărim dacă un salariat este sau nu bolnav şi începem cu documentele care sunt eliberate de medicii din spital“, a precizat şeful serviciului Control.

Amenzi de 5.000- 10.000 de lei

„Controalele noastre vizează eliberarea în condiţiile legii a certificatelor medicale. Cine este găsit în neregulă, este pasibil de amenzi cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei“, a încheiat acesta.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite